Bli med på spørreundersøkelse om hverdagsaktivitet (avsluttet)

Vi skal lage en app som motiverer til mer hverdagsaktivitet, uavhengig av alder, bosted, interesser, psykiske eller fysiske forutsetninger. Det er ikke lett. Derfor trenger vi nå hjelp fra deg!

Appen Svippe handler om å få flere i hverdagsaktivitet og skape mer engasjement rundt opplevelsene som finnes i nærmiljøet. Med spørreundersøkelsen ønsker vi å få svar på hva som engasjerer og motiverer deg til å ta en tur ut i nærmiljøet ditt. Det tar ca. fem minutter å svare på spørsmålene.

Undersøkelsen er helt anonym, men som takk for hjelpa kan du bli med i trekningen av sekker fra Osprey, termoser fra Stanley og turkopper fra Kupilka. Vi vi ikke vil koble din e-post til dine svar. Premiene trekkes 1. februar 2022.

Arbeidet med Svippe er støttet av Stiftelsen Dam og foregår i tett samarbeid med Mental Helse Trøndelag, pilotkommunen Melhus og IT-utviklerne hos Hverdagshelter. Her kan du lese mer om prosjektet

Legg igjen en kommentar